top of page

Cover The Cage zoekt GITARIST!

Bijgewerkt op: 20 feb.
Ken jij elk schroefje van je gitaar, heb je zin in een muzikale uitdaging en sta je te popelen om deze zomer de Nederlandse podia te domineren? Dan ben jij de gitarist die we zoeken!


Wij, Cover The Cage, zijn naarstig op zoek naar een all-round gitarist die komend seizoen (en de seizoenen die zullen volgen) onze band weer compleet kan maken. Na 11 jaar hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze vaste gitarist. En in een band als die van ons is een strakke gitarist zachtgezegd CRUCIAAL!


Wij zijn op zoek naar een gitarist die naast het spelen van gillende solo’s ook voor sterke ritmische ondersteuning zorgt. Maar van het allergrootste belang is dat je je thuis voelt bij ons. Je durft kritisch te zijn, hebt een constante drive om jezelf en de anderen om je heen uit te dagen en je moet tegen een geintje kunnen!


Hoewel we in de wintermaanden repeteren in Katwijk, is het geen must dat je uit deze regio komt. Zolang je het geen probleem vind om in het laagseizoen eens per week naar Katwijk te rijden, is irrelevant waar je vandaag komt!


Wat bieden wij?

- Een spot in een ervaren coverband met zo’n 35/45 optredens per jaar

- Een hechte vriendengroep.

- Creatieve vrijheid om samen te groeien

- Ruimte om je muzikale kwaliteiten optimaal te benutten

- Marktconforme gage met bijbehorende reiskostenvergoeding


Hebben wij je interesse weten te prikkelen? Stuur dan een Whatsapp-bericht naar het onderstaande nummer of email naar info@coverthecage.nl met daarin de motivatie waarom wij JOU moeten hebben!


Groet en hopelijk tot snel!


Colin Williams

06-14300900

202 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page